Irrigatie

specialist op het gebied van beregening

Irrigatie begint met het winnen van water

OC Group kan u perfect helpen bij al uw irrigatievraagstukken. Bent u op zoek naar een (totaal)oplossing voor beregening van uw gewassen? Zoekt u een beregeningsinstallatie, pomp of ander onderdeel? OC Group beschikt over de juiste kennis en expertise en helpt graag!

Als specialist op het gebied van beregening bieden wij de maatwerkoplossing die past bij uw behoefte. Van een eenvoudig irrigatiesysteem tot een volledig geautomatiseerde installatie met afstandsbesturing en monitoring.

OC Group is de officiële dealer voor:

Dankzij jarenlange ervaring en een grote voorraad aan apparatuur is OC Group de ideale partner. We bieden onderdelen, leidingen, pompen, beregeningshaspels en op maat gemaakte constructies en machinebouw. De engineers van OC Group ontwerpen het beregeningssysteem dat past bij uw wensen en uw gewas. Hiermee wordt niet alleen uw eisen op financieel vlak behaald, uw verwachtingen worden ook op technisch vlak overtroffen!

De machines en installaties van OC Group staan voor kwaliteit met een hoog bedieningscomfort, ultieme betrouwbaarheid en uitstekend rendement.

OC Group levert ideale irrigatie-oplossingen, zoals:

Bronboring

Oppervlaktewater gebruiken voor de irrigatie van uw akkers of gewassen is niet altijd mogelijk. Daarom kan OC Group u, als onderdeel van de totaaloplossing voor irrigatiesystemen, ook ontzorgen met het boren van een waterbron.

Bepalen van locatie

Om een goede waterkwaliteit te garanderen bepalen we, vanuit een database met waterbronnen verspreid over heel Nederland, welke locatie en diepte bij u de beste wateropbrengst geeft. Na het zorgvuldig boren van de waterbron kunnen we uw irrigatiesysteem compleet maken met een elektrische onderwaterpomp in de put of met een vaste of mobiele diesel aangedreven beregeningspomp.

Beregenings­haspels

Als officiële dealer van Bauer beregeningshaspels levert OC Group de ideale irrigatie-oplossing voor iedere agrariër. Beregeningshaspels uit de Bauer RAINSTAR-familie kenmerken zich door betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie. De gegalvaniseerde constructie is ongevoelig voor weersinvloeden en het onderhoudsarme oprolmechanisme werkt uiterst soepel.

Rainstar T

De compacte en universele Bauer RAINSTAR T is de beregeningshaspel met tientallen jaren praktijkervaring. Vanwege het modulaire ontwerp past dit irrigatiesysteem op ieder kavel, groot of klein.

Rainstar E

De hoogwaardige Bauer RAINSTAR E beregeningshaspel overtreft uw verwachtingen met betrekking tot betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Ecostar Irrigatie­computer

Gecombineerd met een van de Bauer ECOSTAR irrigatiecomputers wordt een beregeningshaspel uit de RAINSTAR-serie een echte high-end irrigatie-oplossing. Zo kunt u de status uitlezen, op afstand besturen en start- en stoptijden vooraf inprogrammeren. Hiermee heeft u alles onder controle.

Kennis maken?

Laat u informeren door een van onze irrigatiespecialisten en geniet van een toekomst zonder droogte.